1165 Budapest, Pesti határút 39.
‭+36 70 624 4239‬
admin@szeretjukzuglot.hu

Egészséges Zugló – Családi Sport-és Egészségnap Zuglóban

Szeretjük Zuglót Egyesület

Egészséges Zugló – Családi Sport-és Egészségnap Zuglóban

A Szeretjük Zuglót Egyesület és a Széchenyi István Kulturális Egyesület idén is megszervezte „Egészséges Zugló – Családi Sport- és Egészségnap Zuglóban rendezvényét. Idén a XIV. Kerületi Móra Ferenc Általános Iskola udvara volt a helyszín. Köszönjük Dr. Pattantyúsné Tóth Gyöngyi igazgatónak, hogy befogadtak bennünket és remek házigazdák voltak!

A kilátogató családok interaktív sportolási lehetőségek és egészségügyi szűrővizsgálatok mellett a Zuglói Munkácsy Mihály Általános Iskola Egyesületének mazsorett bemutatóját, a FUEGO egyesület tánc előadását, ritmikus gimnasztika bemutatót és a Sárga-Tenger Taekwondo Klub küzdősport, valamint Novák Dóra női önvédelmi bemutatóját is megtekinthették. Ezek mellett számos más program, az Árpád Népe Hagyományőrző Egyesület játszóháza, ugrálóvár, arcfestés és airsoft lövészet várta az érdeklődőket.

A Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület bemutatója iránt is sokan érdeklődtek.

A rendezvény házigazdája Hepi Endre, fővédnöke, pedig Borbély Ádám önkormányzati képviselő volt.

Minden belépő tombolajegyet kapott, amelyeket a program végén sorsoltunk ki. Értékes nyereményekkel (mozi és cirkuszjegyek, családi vacsorák, sport- és konyhai eszközök, stb.). gazdagodtak a szerencsések. Köszönjük a Nyereg az Itató étterem, a Szőnyi Hotel Étterem, a Kis Tirol Étterem, a Fővárosi Nagycirkusz, a Sugár Üzletközpont Mozi és Ökrös Levente felajánlásait!

A rendezvény a Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alap és a Városi Civil Alap támogatásával valósult meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük